Genomineerden BSC v/h jaar!

De afgelopen weken konden buurtsportcoach collega's, teamleiders & coördinatoren en andere betrokkenen uit het werkveld buurtsportcoaches nomineren voor de stimuleringsprijs: 'Buurtsportcoach van het jaar 2022-2023'. Dit jaar alles omtrent het thema: Vaardig in bewegen.

Daaruit heeft het bestuur van Wij Buurtsportcoach een top 10 samengesteld in willekeurige volgorde en deze voorgelegd aan de landelijke jury. Bestaande uit: Bert van Oostveen (Kenniscentrum Sport & Bewegen), Andre de Jeu (Vereniging Sport en Gemeenten), Marc Elffers (Werkgevers in de Sport) en Carl Verheijen (Beweegalliantie). Vervolgens hebben zij een top 3 samengesteld in willekeurige volgorde. Hieronder de top 3:

Brian Rispens (Zwolle)
Jessica Post (Smallingerland)
Fleur de Wit (Enkhuizen)

Momenteel zijn de buurtsportcoaches druk aan de slag met het opnemen van een presentatievideo. Vanaf november kan jij je stem gaan uitbrengen op jouw favoriete buurtsportcoach. Daarnaast wordt de winnende buurtsportcoach live bekend gemaakt tijdens de Landelijke Kennisdag BRC die dit jaar plaats zal vinden op donderdag 7 december 2023 in Bunnik.