Stem op jouw favoriet!

Het stemmen is gesloten. Er kan vanaf nu niet meer gestemd worden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De afgelopen tijd konden buurtsportcoach collega's, teamleiders & coördinatoren en andere betrokkenen uit het werkveld buurtsportcoaches nomineren voor de stimuleringsprijs: 'Buurtsportcoach van het jaar 2021'. Dit jaar alles omtrent het thema: sport- en preventieakkoord. 

Daaruit heeft het bestuur van Wij Buurtsportcoach een top 10 samengesteld in willekeurige volgorde en deze voorgelegd aan de landelijke jury. Bestaande uit: Bert van Oostveen (Kenniscentrum Sport & Bewegen), Andre de Jeu (Sport in de buurt), Marc Elffers (Sportwerkgever) en Anneke van Zanen (NOC*NSF). Vervolgens hebben zij een top 3 samengesteld in willekeurige volgorde. Hieronder de top 3:

  1. Suzanne van Reij - Stichting Vlaardingen in Beweging - Bekijk haar video hier!
  2. Rachel Plaggenburg - Team Sportservice Zaanstreek-Waterland - Bekijk haar video hier!
  3. Gerdo van Dalen - De Wolden Sport - Bekijk zijn video hier!

De buurtsportcoaches hebben ieder een eigen video laten maken. Vanaf 1 januari 2022 kan iedere buurtsportcoach zijn/haar stem uitbrengen op zijn/haar favoriete buurtsportcoach. Daarnaast wordt de winnende buurtsportcoach live bekend gemaakt tijdens de Landelijke Kennisdag BRC die dit jaar plaats zal vinden op donderdag 17 februari 2022 in Nieuwegein. 

De winnaar van de stimuleringsprijs ontvangt de geldprijs van €1500,- te besteden aan opleiding/persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ontvangt hij/zij ook nog een prachtig sportpakket samengesteld door Nijha.

Spelregels:
- Per IP-adres kan één keer gestemd worden;
- Per e-mailadres kan één keer gestemd worden;
- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
- De buurtsportcoach met de meeste stemmen wint de verkiezing;
- Onder de noemer buurtsportcoach valt het volgende: combinatiefunctionaris, beweegmakelaar, werkgevers van buurtsportcoaches, JOGG-regisseur, buurtspeelcoach en overige die onder de Brede Regeling Combinatiefuncties werken.

Contact

Wij Buurtsportcoaches

Martine Sanders
     

Foto Album

Foto Gerdo van Dalen
Foto Rachel Plaggenburg
Foto Suzanne van Reij